Create online content for your brand

Onlangs zei een vriendin tegen mij: “Orphée, wist je dat ik je achternaam niet meer kon herinneren? Ik dacht de hele tijd aan Loves in plaats van Vanhove”

Hey, welkom. Mijn naam is Orphée Vanhove, maar soms denken mensen eerder aan “orpheeloves” door mijn username op Instagram.

Ik ben studente communicatiemanagement en eigenaar van mijn eigen klein bedrijfje “PRINTS by Orphée”. Daarnaast deel ik ook mijn leven en alles wat ik meemaak op sociale mediaplatformen Instagram en TikTok.

Niet alleen deel ik graag leuke foto’s en video’s online, ik vind het super leuk om te leren van andere content creators, hoe zij hun profiel bouwen. Zelf deel ik dan op mijn beurt graag mijn kennis, tips & tricks met mijn volgers.

Hier leer je alles over engagement en groeien op Instagram, je eigen foto’s maken en bewerken, hashtags gebruiken of viraal gaan op TikTok.

Ben je dus op zoek naar creatieve manieren om je eigen socials te boosten of om content te maken voor een bedrijf? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Welkom & enjoy