Content creator & grafisch illustrator

@orpheevanhove

Unbox en ervaar samen met mij de geweldige bars van @wondr.care Wondr stuurde me een pakketje met hun productjes. Hoe leuk zijn deze bars met de handige vorm, lekkere geurtjes en zo veel voordelen! Ik heb mijn nieuwe favoriete productjes gevonden 🥰 #WONDERcare #WONDERfamily #fyp #unboxing (ad)

♬ Aesthetic – Tollan Kim
@orpheevanhove

Replying to @Orphée Vanhove zo blij met deze geweldige bars van @WONDR care 🥰 #WONDERcare #WONDERfamily #fyp (ad)

♬ Aesthetic – Tollan Kim
@orpheevanhove

Unbox samen met mij de nieuwe liquids van @WONDR care 💗 Ik gebruik al enkele maanden de producten van Wondr en ben zo’n grote fan! Vorige maand was ik op reis en misschien heb je gezien dat ik toen ook de bars meenam, zo handig! Dus ik ben super blij dat ik hun nieuwste product mag proberen. Ik koos voor de peach body wash, maar er zijn ook shampoos en nog andere geurtjes 🫶 Echt een aanrader als je wil overstappen naar eco-friendly doucheproducten 💗 #wondrliquids #fyp #unboxing (gesponsorde samenwerking)

♬ Chill Vibes – Tollan Kim